Klantenservice

United Driveline Systems, “UDS”, biedt haar klanten kwaliteitsproducten tegen concurrerende prijzen en met betrouwbare levertijden. UDS levert alleen aan bedrijven en instellingen met een geldig KvK nummer.

Leveringsinformatie en voorwaarden

Prijzen

De prijzen die UDS hanteert zijn: per stuk, verpakking of per meter. Altijd vermeld in € en exclusief 21% BTW. De prijzen die u in onze webshop ziet, zijn brutoprijzen. Als (toekomstige) klant van UDS kunt u, nadat u zich geregistreerd heeft, in aanmerking komen voor kortingen of nettoprijzen voor grotere aantallen. Deze kortingen en/of nettoprijzen worden afgestemd op uw bedrijf.

Betaling

Betalingen kunnen plaatsvinden per Ideal of Mr. Cash.
Op aanvraag, is het mogelijk om leveringen op rekening te ontvangen.

Levertijden

UDS hanteert 4 levertijden:

  • Direct leverbaar (groen) op werkdagen voor 15.00 uur bestellen= levering de volgende werkdag
  • Binnen 5 werkdagen (blauw)
  • Binnen 10 werkdagen (oranje)
  • Op aanvraag (bordeaux rood). Dit zijn overwegend producten die op maat gemaakt worden en waarvan de levertijd kan fluctueren.

Nadat u, uw bestelling geplaatst heeft, ontvangt u van UDS een orderbevestiging met de geplande leverdatum.

Leveringsvoorwaarden

  • Orders boven €500,- exclusief BTW, worden franco geleverd
  • Bij een ordergrootte < €500,- betaalt u € 9,90 verzendkosten. Het BTW bedrag wordt berekend over het orderbedrag inclusief verzendkosten
  • Maatwerk: hiervoor kunnen andere leveringsvoorwaarden gelden; deze worden dan in de betreffende offerte / orderbevestiging aangegeven.

Bezorging

UDS werkt samen met   voor het bezorgen van pakketten. Indien uw zending te groot is voor de pakketdienst, worden uw zendingen afgeleverd door VISSER-DUIVEN

Retourzendingen

Het kan voorkomen dat er onverhoopt iets verkeerd besteld wordt. Indien u dit binnen 10 dagen na levering constateert, kun u na contact met UDS deze zending, op uw kosten aan ons terugsturen, mits de producten ongebruikt en onbeschadigd zijn. U krijgt van UDS een creditnota voor de teruggestuurde producten.

U begrijpt dat wij bij verkeerd bestelde maatwerkproducten met u in overleg gaan en zullen zoeken naar de best mogelijke oplossing. Voor overige leveringsvoorwaarden verwijzen wij u graag naar de Metaalunie voorwaarden.

Vindt u niet wat u zoekt? Er zijn veel meer artikelen leverbaar dan in de webshop staan! Voor meer artikelen kunt u contact opnemen met UDS of klikken op de catalogi van onze leveranciers. Deze vindt u bij het hoofdstuk: Merken / Leveranciers.

UDS